Mitt i livet!

Här bubblas det om allt mellan himmel & jord =) Jag har copyright på alla mina bilder.

Att sova med hörapparat

Kategori: Allmänt

Igår på jobbet fick jag besök av en kille som skulle hjälpa mig med att fixa slinga till min mobil. Den här killen jobbar med tekniska hjälpmedel för de med hörselnedsättning. Han blev riktigt besviken när han såg vilka hörapparater jag blivit tilldelad, jag förklarade för honom att min audionom & jag inte riktigt klickat så vid sisita mötet valde jag att byta. Det var nog tur det för hon verkar ju inte se till klienternas bästa :(
Nog om det, men det här med att sova med eller utan hörapparat är faktiskt en så stor skillnad så att det är knappt jämförbart. Sover jag med hörapparat i så vaknar man i regel mycket tidigare, blir lättare varse om att något händer runt omkring.
Men sover man utan apparat så sover man som om man vore klubbad totalt, finns knappt nåt som kan väcka dig för man hör ju inte ett smack! Det ska jag säga är riktigt skönt nu för tiden :) Fast på helgerna vill man kanske upp lite i tid & inte riktigt för sen, men vad katten........det är så skönt att sova på morgonen
Det är sån här fin liten apparat jag vill ha.

Frissor, jackor & disco

Kategori: Allmänt

Hur skönt är inte med fredagar :)
Jag sprang in på Kapp Ahl efter jobbet för att kolla efter en täckjacka, jag är sugen på en helt vanlig jacka. Men vad hade de för några att välja mellan!!!!!!! Men hallå, jag sprang runt för att se om de hade hängt dem någon annanstans men nej, de var helt enkelt urkassa på att köpa hem jackor i år. Det får bli en annan affär imorgon!!
Fabian & Mr.P fick nya snygga frisyrer. Wilma är skickad på klass disco, det såg hon fram emot men hon ville inte varken öronhänge eller halsband på sig "Näääää, jag vill vara bekväm i mig själv, annars får jag inte roligt"
Okej, tyckte jag, självklart måste man känna sig bekväm då är det nog lättare att ha roligt :)

Födelsedag, julegran & juleskum =)

Kategori: Allmänt

Födelsedag idag......jag gillar att fylla år, kanske inte just det här med att man blir äldre men att man passar på & träffas, firar, äter gott & spelar spel tillsammans....det är mysigt ♥
Efter kursen så slank jag in till Hanne, häpen av det var syster som öppnade och jHanne kom med presenter, men oj, det skulle vi ju ta på lördag!
Jag fick superfina öronhängen (precis som jag önskat mig :)) & en bok som heter "RadhusDisco" den verkar jätterolig :) Men resten får vänta tills helgen. Kikade runt på allt Jul pyssel & världensfinaste stjärna har hon & Ted i köket. Granen var med så fin & än så länge så var det inga katter som var uppe & klättrade i den.
Vilken stissig kväll det har varit, for som ett skott tillbaks till Asarum för att hämta Wilma på eftis, in till stan igen för att hitta nåt fräscht till Wilma att ha på klass discot imorgon, for som en dåre in & ut i affärer, snabbt skulle det gå så att de inte hann stänga!! Som tur är så hittade hon kläder som hon gillade.
In till Coop 6 beställde frallor till seansen, handlade käk, snurrade runt, hälsade & pratade (i typ 190=)
Men oj........vad hänger på dörren när jag kom hem.......Jo en STOR låda JULESKUM från Monique, Ebba & Peter :))) ni är alldeles för goa hahahahaha.....ja bara så ni vet så står mina juleskum på köksbordet & jag har många ärenden ut i köket ikväll & då slinker ju en juleskum med in i tv- rummet igen hehehehehehe gött!!!!!
En vacker blomma från mamma Oa, brev från mormor & goaste moster Elsie, telefon grattis från goaste moster Agge & massor med fina grattis hälsningar på FB & mobil..........det värmer i mitt ♥ Tack för att hjälpt till att göra min dag alldeles perfekt =)
Oj nu ska jag få teckningar & tårta.........bye bye

Gengångare & Omgångare ;)

Kategori: Allmänt

Sonens tankar om andar. Han ville gärna diskutera detta inan sänggåendet igår kväll. Jo, berättare han, jag läser en bok i skolan som handla om en som har dött, men vissa ser man ju suddigt och andra kan man se tydligt som vi ser varandra. Du mamma de suddiga kan man väl kalla gengångare & de som får en chans att leva om, de som man kan se mer de kallas väl för omgångare???? Och vet du mamma, det finns ventil-spöken med!!!!!
Härligt med barn & deras tankar

Arbetsglädjen brinner....

Kategori: Allmänt

Har haft en givande dag borta i Ronneby, jag trivs verkligen med att diskutera och analysera, vem kunde tro det om mig.........inte jag iallafall.
Jag vet att det inte är lätt att få vare sig praktik eller jobb men jag är en positiv person och kommer inte sluta vara det även vid motgångar. Nja det är ju klart att man har ju sina svackor när det känns omöjlig, men jag vägrar att ge upp!!!!
Jag vill så mycket och brinner verkligen för att få ett jobb, så aldrig att jag kommer att ge mig.
Jag kommer garanterat sitta som 90-åring och fortfarande ha kämparglöden om ett jobb & undra vart tiden tog vägen ;)

Ingen skrivtolk

Kategori: Allmänt

Alltså, jag var rätt trött när jag kom hem igår, ni vet när medvetslösheten kryper på en! Det gick ju inte krypa ner i soffan heller för middag skulle fixas, det ringde på dörren & där stod en från Siquritas och  telefonen ringde, ja allt hände mitt middagen. Men väl att ha lämnat barnen på dansen så gick vi en sväng eller gick förresten vi powerwalkade och mina ben var inte riktigt med på den behandlingen igår. Väl hemma så tog jag ett liten telestund med Hanne och sen var det dax att hämta från dansen igen. Telepratstund med syster som fick en att bli nyfiken på presenten som jag kommer att få i helgen =D
Men något som gnagt hela kvällen var det där telefonsamtalet jag fick vid middagen, jag kan säga så mycket iallafall som att jag har avbokat min skrivtolk vid storseansen då de tog sig friheter bakom min rygg!!!

Ingen bränd tröja

Kategori: Allmänt

God morgon!
Här sitter jag nu i godan ro, färdig med nästan alla morgon bestyr......... lite orolig för vilken kaos som ska komma, eller kan jag få en dag utan den.
Ja förutom då att strykjärnet läckte som ett såll över hela köks, hall & badrumsgolv. Strumporna får hänga på elementet ett tag till, men jag brände åtminstomde inte upp min tröja, man får vara tacksam för det lilla ;)

Eld i brallan

Kategori: Allmänt

Här sitter man på morgonen i godan ro & tror att man har lång tid på sig innan man måste åka i väg till kursen. Mr.P frågar "hur dax behöver vi åka?" "nja, efter vi lämnat barnen kl.8 på skolan" svara jag & i det ögonblicket kom jag på att vi börjar ju i Ronneby kl.8!!!!!! Då fick vi eld i brallan kan jag lova, kaos bröt ut & full action ner till mötes platsen. Som tur var så hade de inte kört ifrån mig & vi hann i tid till Ronneby med. Men why me........kan man undra ibland, det blir aldrig långtråkigt med mig kan jag lova ;)

På kurs

Kategori: Allmänt

Idag bär det iväg till Ronneby, ska sitta på kurs i 2 veckor, jag slipper tänka på både frukost & lunch för det serverar de till oss där =P
Jag börjar senare & slutar tidigare, finnemangs

Bakpotatis till middag

Kategori: Allmänt

By the way så blev det god bakad potatis med ännu godare hemma gjord kyckling & curryröra till middag =P

Kaos.......på väg till bion ;)

Kategori: Allmänt

När tiden för att åka till Biografen närmade sig så blir här ett kaos utav nedpackning av diverse saker som man behöver ha med sig på bion, toalettbesök & glasögonen......var katten la jag glasögonen, vi gav nästan upp efter att ha letat igenom hela hemmet i omgångar efter dessa x-tra ögon som är ett måste om man ska kunna se  bion. Jag hittade dem på skostället där jag lagt dem för att knyta skorna, glasögonen satt på huvudet & kasade förmodligen ner, suck!!!

Vi tänkte stanna till & handla ett par påsar bilar på Netto med, men vi hade klockan emot oss, så jag kutar in på Netto & höll på att dratta på ändan när jag tog en sväng bland hyllorna lite för snävt. Men som tur var så hittade jag godiset direkt & det var ingen kö i kassan.

Väl inne i bilen & iväg så upptäcker Mr.P att oljelampan på bilen blinkar, "den brukar aldrig blinka, säger han" med smått panik i rösten. Jag känner hur skrattet bara bubblar i hela mig & snart sitter jag & skrattar galet åt hela situationen. Fan vi hinner inte köpa olja med typ! Vi struntade i den & åkte till bion.
Vi hann både betala & köpa popcorn i lugn & ro.

TinTin var suveränt bra & så såg vi den i 3D med, barnen var super nöjda & det är ju det bästa =)



TinTin

Kategori: Allmänt

TinTin

Idag ska vi gå & kolla på Tintin på bio =) det ska bli spännande för idag blir första gången jag kan använda mig av hörslinga som de nyligen införskaffat på biografen här i stan.  Förhoppningsvis så hör jag ju mer än 1 enda replik idag..........

Tjuvarnas Jul

Kategori: Allmänt

Snart börjar Svt:s Adventskalender, Tjuvarnas Jul..........det här ser man framemot varje år & i år är det ju 1800-tals tema så den blir nog mysig.
Att tända ljusen i adventsljusstaken & krypa tätt intill båda de små, titta på Adventskalendern & sen i panik stänga av Tv:n så att man inte hinner se vad TV:hallåan har i sin lucka, man vill ju leta själv & kika utan att vata vad det är innan.

Lördag med gott samvete

Kategori: Allmänt

Så har man haft stora dottern hemma, med sig hade hon sin målarlåda :) Ja så här blev jag då, riktigt kul är det men attans vad man måste blinka när man inte får ;) Satte mig en runda på den där tråkiga motionscyklen, vad gör man inte för att få äta lite lördagsgodis med gott samvete. Tiden går i vanliga fall så himla fort, men när man sätter sig på cyklen ja då segar sig tiden & blir aldrig klar så man kan stiga av, märkligt!

© Tima

Häxan

Kategori: Allmänt

Sötdockan på väg till Halloween kalas
© Tima

Bästa fredag.........

Kategori: Allmänt

Bästa fredag med kaffe & bubbel hos Hanne, önskekoll på Gekås & kattkel ♥ Fixat presenter till Wilmas klasskamrater som ordnat Halloween Party ikväll, Varit inne på Jack & Jones så Fabian fått välja mössa, det ska ju börjas i tid typ & att köpa mössa på Lindex eller Kapp Ahl..........näää man får ju välja det som stor-killarna har. Tur att de hade speglar  för man måste ju kolla in mössan  från alla vinklarna ;)
Glömmer aldrig första gången jag hörde talas om de, då trodde jag det hette "Black & Bones" ............ja det är ju mina öron som spökar igen :)

Fredag :)

Kategori: Allmänt

Vad skönt det är att denna oxavecka är slut, man har verkligen längtat & längtat. Jag har en hemmadag idag & barnen är iväg skickade till skolan. Dottern fick en x-tra puts av mamman, en sådan som pappor har lite svårt för ;)
Så hon var så stor idag när hon gick, snart har hon växt ifatt mig, det är visserligen inte så svårt med mina 153 cm över havet men iallafall. Sonen tyckte han blev så fin i håret efter att jag borstat honom så han ville inte ta på sig mössan :)
Iallafall är det fredag & även om det är grått & trist så är det jävligt skönt att den äntligen är här ♥

Böda camping gupp

Kategori: Allmänt

Det måste var de där fruarna med "huvudvärk" som uppfunnit campingen, för där är det tydligen inte lätt att få till  stunden med vuxentid ;)

Uppdrag granskning

Kategori: Allmänt

Jag har faktiskt inte nåt att skriva om idag. Men jag ska nog slänga mig i badet med Camilla läckberg & Fyrvaktaren :)
Men jag säger bara en sak...........Uppdrag granskning, fan vad skönt det hade varit ;)

Kollar Ams igen kl.06

Kategori: Allmänt

Jaha, in på Ams hemsida igen för att kolla nya arbeten, jag känner verkligen paniken krypa längst ryggraden. Måste hitta ett nytt arbete..........jag lägger gärna tidiga morgnar på det & helger bara jag får ett nytt. Jag vet att det sägs att man är på ett visst ställe av en särskild anledning, kanske för att hjälpa andra men jag tycker jag är värd nåt nytt nu, jag tycker att jag har hjälpt färdigt, ber mina hjälpare om vidarebefodran ;)

Skumtomteligan =)

Kategori: Allmänt

Japp officielt nu så kallas vi för "Skumtomteligan" enligt så finurligt påkommit av min kära Kuzin Tommy =) För här jagas skumtomtar runt hela stan & vi har nu kartlagt dem till 4 olika butiker. Det är bra att veta var man kan stanna till för att fånga upp dessa läckerheter. Mer kartläggning av skumtomtarna mottages med glädje ;)
Hälsningar "skumtomteligan" ;)

Att hamna helt rätt ;)

Kategori: Allmänt

Juleskummen hamnade helt rätt, de 2 sista...........nämligen i min kista......;)

Jag.....en jagad själ

Kategori: Allmänt

Jaha så var det dags igen, jag vet inte riktigt vilket ben jag ska stå på, ena stunden ska man ta senare middag, men helt plötsligt undras det var man tar senare middag, sitt här nej här får ni inte sitta, sitt där osv. Ingen planering, inget av allting fungerar tyvärr inte, vi borde få mer betalt som står ut med det här dag efter dag efter dag..........
Kul att vara fackligtförtroendevald om bara vissa förstod, men jag kan väl inte begära förmycket trots mina/våra förklaringar. Så ja vad säger man.......tur att man har tungan rätt i mun & kan föra sig, men här kan jag ändå få säga "#¤%&?*^?=@=)(&%¤#"@..............så nu känns det bättre :)

En självdestruktiv hund......

Kategori: Allmänt

Alltså, jag fattar inte en sak, min hund måste vara själdestruktiv!!!! Om man är ute & går så har hon inget gångvett överhuvud taget! Nja, lite har hon ju, men hon dras ut till trafiken. Andra djur aktar ju sig för bilar osv. men hon verkar ha en dragningskraft till dessa bilar. Noll koll på läget vill jag påstå. Man blir lite trött i handen ibland när man har varit ute på promenad med henne. Men vi drillar & har kommit en bra bit med hennes uppfostran, men ack & ve lite självdestruktiv det är hon allt!!!!!!

Power walk, adventskalender & juleskum

Kategori: Allmänt

Efter att ha lämnat barnen på dansen tog Mr.P & jag Snäckan med oss på en lång promenad med Rättvisa på ryggen & reflex runt magen. I en timme promenerade vi tills benen powerwalkat så att de näst intill gick av sig själva. Kallt men skönt var det & till råga på allt så kom barnen ut med 2 st var advenstkalender en sån med lottnummer i, en sån som jag önskar mig i födelsedagspresent...........hoppas, hoppas.............
Som belöning efter denna hektiska promenad så äter jag Juleskum Som Mr.P så elakt har handlat hem!

En liten önskelista ;)

Kategori: Allmänt

Jag tänkte skriva ner en lite önskelista till min födelsedag, minnet är bra men kort, men på det här viset så finns den kvar ;)
Abonemang på "Viktklubb.se"
1 Täckjacka
ett halsband
ett par öronhängen
Bara så att ni vet ;)

Julgran & jobbsök

Kategori: Allmänt

På jobbet igår höll de på att pynta & sätta upp julgranen, jag springer då på Coop & handlar åt förskolor. Så nu har julen kommit till stan & jag älskar julen, det finns så mycket fint pynt & man blir själaglad när man ser alla små söta tomtar & gummor :)
Men på basen fick man veta att jag jobbsökt på helgen & "det där får du inte ändå" hette det!!!! Vad vet du????? Vem är du att uttala dig om mig????? Bestämmer du om vem de ska anställa????? Mycket konstigt sätt att uttrycka sig på tycker jag, men vad hon säger rör inte mig i ryggen :)

Det Okända Mr.Helldriver

Kategori: Allmänt

Jag hade inte en chans att komma åt datorn igår. Barnen är som magneter på de datorer som man ska försöka sig på att använda. Det var ju måndag & det är som sagt inte min bästa dag, jag låg nog raklång i soffan hela kvällen efter middagen, oh ja efter badet som jag var tvungen att ta för att tina upp alla kylda kroppsdelar.
Mesigt raklång låg jag där & glodde på Tv för det var ju både Ensam mamma söker & det Okända. Det är skönt att det finns saker att se på när man inte orkar annat. Syster ringde & vi pratade en lång stund, en mysig pratstund & jag låg kvar i samma mesiga raklånga position. Sen var det dax att förflytta sig in till bädden & där väntade "Svärföräldrar from Hell" eller vad det nu heter. På tal om hell så slapp jag åka med Mr.helldriver i går med & när vi kör bakom honom så ser vi helt plötsligt hur han slickar en mötande bil med sidan & ser hur långt ut mot mittlinjen han är. Han har väldigt svårt att hålla sig på sin sida av vägen när han kör!!!!!

Morgon surr & adventskalendrar

Kategori: Allmänt

Måndag morron igen, suck, vad helgerna går fort! Men den här helgen har varit extra bra med allt vi har hittat på i lagom doser & mänger. Ända sen jag klev in till Hanne i fredags tills jag somnade igår, det kunde inte kännas mer bra! Tallriset är inplanterat så nu är det bara slingorna som ska dit, tänk vad tiden går fort.........snart är det advent.....javisst ja......advenstkalendrar ska införskaffas oxå så klart, hmmmm undra vad vi ska ta i år! Jag tror inte det blir Lego & Petshop i år, men man vet aldrig, godiskalendern som de säljer på ICA ska det definitivt bli, kul med annat än chokladkalendern. Jag önskar mig iallafall en kalender som man kan vinna på, ni vet en sån där som föreningar brukar sälja, jag är barnsligt förtjust i såna ;)

Inför vår Storseans =)

Kategori: Allmänt

Nu har Mr.P & jag varit uppe i lokalen & placerat ut stolarna inför Stor seansen, just för att se hur vi ska placera stolarna & få bästa möjliga plats!
Vi tycker att detta upplägget blir skitbra, så det här kör vi på......en lagom stor grupp blir vi, det kan inte bli bättre!!!!
© Tima

Ris & fika

Kategori: Allmänt

Idag har varit den bästa dagen på länge ♥
Har haft alla mina barn hemma, alltså hela familjen samlad, vi har varit i skogen & plockat tallris, ätit & fikat ihop & bara myst.
Fasen vad jag är bortskämd som har en så fin familj "big smile".
Snart kommer min goa vännina Birgitta på besök, vi ska diskutera storseansen & annat bubbel så klart
© tima

Finaste prinsen

Kategori: Allmänt

Finaste prinsen min, på väg till kalas ♥

Grattis Far på din dag

Kategori: Allmänt

Jag har skickat ett kort från mig & syster till min far & till min bonusfar kommer det att bli en chokladkartong som han är barnsligt förtjust i & han delar den inte med någon ;)
Mina barns far ska få superfina teckningar & tårta idag, vi får se ifall den stora dottern kommer hon har ju en annan far som hon säkert vill hälsa på idag :).
Vi tänkte kolla lite gran/tallris idag så det blir en skogspromenad med hund & barn. Ett måste med riset i blomlådorna så att man kan hänga upp slingorna i dem till advent!

Doggywalk & jobbsök......

Kategori: Allmänt

Jaha....då har man vigt denna lördagskvällen åt en hundpromenad & jobbsök :)
Vill man ha ett jobb så får man verkligen kämpa för det & hålla tummarna ;)
Ett arbete inom barnomsorgen, det andra inom butiksplock & det tredje som administratör, om jag är nöjd????? Absolut, super nöjd & ännu nöjdare om jag får ett positivt svar =)

Pizza & vitt ;)

Kategori: Allmänt

Middagen blev hemmagjord Salsa Pizza & ett glas vitt............det vill säga vatten ;)
Gott var det & nu går funderingarna på vad man ska göra resten av kvällen......................komner inte på nåt förutom tv slappning & godisätning, undras om det är så bra, men alla snackar om "må bra endorfiner" eller vad det nu heter så dem måste man ju underhålla :)
Oj, kom på en sak.......jag ska ut & söka jobb, ett måste för att komma vidare & slippa "dö" varje dag ;)

Fika på Sjölands

Kategori: Allmänt

Lämnade Abbe på kalas & mötte upp syster i stan, vi gjorde leksaks affären tillsammans, Wilma skulle skriva upp saker hon önskade sig till jul.....det blev 1 sak.....jippi denna julen blir billig ;)
Sen drog vi till Sjölans för en fika, jag tog en biskvi & jag kände riktigt hur gott det skulle smaka....men den smakade mest choklad så den gav jag till Mr.P ;( var ju riktigt sugen, men kaffet var gott & bara att sitta på fiket & bubbla.....det var längesen nu......
Tusan med, jag kan inte fixa över mina bilder från min mobil än, lite knepigt faktiskt så därför måste jag norpa ännu en bild från syster :)
© Nachtenengele & Tima

Busschaufförer from hell

Kategori: Allmänt

Fatta att man inte vågar åka buss längre.........igår mötte vi en busschaufför som blåste på i säker över 70 på en 30 väg, vägen är smal & försedd med gupp.........men hallå hansaktade inte ens ner för guppet!!!!!! Hoppas att han inte hade någon passagerare med sig för de hade nog flugit upp till taket i så fall. Till saken hör den att när vi sen skulle hem från jobbet så kom en arbetskamrat springande & frågade om hon fick åka med oss för bussen hade gått sönder HAHAHAHAHAHA.................
Är jag förvånad eller!!!!!!!!!!!!!!!

Kalas & julklappar

Kategori: Allmänt

Ska snart väcka de små.......Fabian ska på kalas idag så han måste fixas efter att ha varit sjuk iveckan blir det kul att få gå på kalas. Jag tänkte ta Wilma & Mr.P med till stan & kolla i leksaksaffären tillsammans med syster. Bra att kolla in lite julklappar & önskningar så här innan jul för innan man vet ordet av så står julen för dörren :)

Mysfredag

Kategori: Allmänt

Åkte hem till min stora efter jobbet & fick fika, prata & umgås. Kollade på möblerna som blev finare än finast, hon är duktig min Hanne ♥
Hon fick sin mamma på andra tankar med ang jobb, hrmmmm man kanske ska se sig om i helt andra banor.......personlig assistent till barn eller någon yngre människa, men gamla.......näää det går tyvärr inte, jag beundrar de andra som kan & gör det men jag, jag kan bara inte det....
Sen hem till de små, där blev det bad i badkar & spel i soffan, mys med godis.........
Helt enkelt en perfekt fredag :)
© Tima

Yes its friday!

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag igen.........hinkavis med kaffe så att jag vaknar............hoppas, hoppas att denna dagen går fortare än ögat hinner blinka! Hoppas, hoppas att jag vinner storkorvan..........trött som ett as, vill inte idag, men i morgon är det lördag & då får man sova länge, så jag skulle tippa på att man vaknar typ kl. 8.00 då eller ;)
By the way.......allt har kommit in från storseansen, så det känns lugnt & tryggt nu, den 30 november får gärna bli NU!
Det ska bli så spännande att träffa Ewa & Frida, ja bara se hur en storseans går till i verkligheten, vill man att saker ska hända så får man se till att de händer själv ;)
Nähä måste fixa maten nu, tack för att du finns så man kan ratta av sig alla roliga & mindre roliga saker här =)

En sten till Sara

Kategori: Allmänt

Jag är på jakt efter en sten med texten "Jag älskar dig", tänkte att jag skulle skicka upp den till min älskade kusins mamma så hon kan lägga den på hennes grav =.( ♥
Är det nån som vet var man kan hitta en sådan?

Såsig, juleskum & tomteläsk

Kategori: Allmänt

Jag tror jag skulle kunna äta upp en hel gryta med sås om det inte vore så ohälsosamt, .........fyyyyyy vad gott det är att smaka & smaka med en tesked, men trist att det inte är så nyttigt ;)
Tror jag tar lite Juleskum & tomteläsk istället ;) Julen är ju här enligt handlen, eller!!!

VA FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

VA FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hur orkar man springa runt som Bror Duktig eller som en skenhelig ko!!!!!!!! Det är som jag säger att jag har värdighet........ ärligt.............vad fan har DU!!!!!!!!!!!
Du/ni rider på er makt men utan den är ni rätt små, jag har tröttnat på er & många med mig, nåt som är viktigt "kasta inte sten när du själv sitter i glashus!!!"
Om nåt är fel så rätta till det/ordna först, sen kan man komma och förklara, berätta ändringar. Negativiteten genomsyras & det positiva finns inte så långt ögat kan nå. Vi försöker men det är inte lätt.........man dör en gnutta varje dag av era idiotiska kommentarer..........

Morgon babbel.........

Kategori: Allmänt

Undra hur dax jag somnade igår egentligen, jag blev helt plötsligt så där övertrött i varenda puls i kroppen!
Nä jag minns banne mig ingetnting förutom "att nu är jag trött/medvetslös & vill sova" känns som om denna tiden på året är tiden då man går i ide.
Fasen....måste hinna med minst 2 koppar kaffe innan dagen ska börja........ingen morgon utan kaffe!
Lite synd med min mobil att den tar så suddiga kort, jag tycker att den borde fixa det bättre.....det är för katten en android!!!! Detr är säkert nån inställning eller en app som man behöver ladda ner........
Tur man har lite att göra idag.....leverans & plock till dagis, sen får jag sitta & lära mig kollektivavtalen, Metall var inne på jobbet med väska, t-shirt, reflexväst & kollektivavtal igår..........nääää måste nog gå nu.......

KalasTajm

Kategori: Allmänt

Kalas tajm hos Fanny som fyller hela 3 år var det idag :) Vi åkte dit direkt efter jobbet & fick smaka syrrans smarriga pizzabullar, det måste vi oxå göra här hemma sen. Jag har smakat det innan men de var inte så goda som de här. Så klart sjöng vi när vi kom & delade ut presenter (Matilda fick så klart en liten present hon med ;))Sen blev det så klar tårtkalas med sång & blåsa ut ljus. Hon är så ljuvlig detta lilla barn, ja det är de båda 2 & jag älskar dem av hela mitt hjärta ( snyft, glädjetår ;)) På det hela en super mysig kväll med familjen, att se Fannys glädje med sina saker & för sången & tårtljus blåsning det värmer mosters hjärta......Love you  ♥ Manny ♥
© Nachtenengele

Hej hej.....

Kategori: Allmänt

Rätt komiskt faktiskt så upplevde jag detta igår kväll....jag var i badrummet & barnen hade lagt sig, mannen var ute med hunden....då hör jag en barnröst som ropar hejhej.....jag trodde så klart att det var mina men de låg så fint i sängen & läste. Jag frågade dem om de hade varit ute i hallen men båda svarade att det hade de inte, så vad jag hörde där vet jag inte, iom att jag har hörapparater så kanske mina öron spelade mig ett spratt, men det jag hörde var både klart & högt :)
Uppdatering: nu när jag sitter här så kommer hunden & lägger sig utanför badrummet, på samma vis som hon gör om vi är därinne........vanligtvis hade hon kommit bort & lagt sig hos mig! 

Gott var det ...........men sen då

Kategori: Allmänt

Lite jobbigt att ha ätit en hel fralla med ost & druckit the.......kalorierna.......jag måste tänka på kalorierna......ångest attack....fasen vilka problem man har att hålla sig ..............
Den känns verkligen så här big, brukar ju bara ät en ½.....

Juleskum snart är de nog slut.......

Kategori: Allmänt

Kan bara tala om att berget med Juleskumpåsarna på Coop börjar krympa nu........undras om de ta in nya ifall allt tar slut.........jag köpte iallafall en till idag, den stora påsen så klart.....=P

Skäms @#¤%&?!

Kategori: Allmänt

Grrrr.....finns inga ord för frustrationen jag känner men @?>*%¤#"½h @_*^?&#¤s@#¤&.............säger nog mer än ord.........Jag vet att jag är en positiv själ men att varje dag gå till ett ställe som gör allt för att trycka ner en det krävs en inre styrka som inte många har.......& så undrar de varför så många är sjuka, kanske dax att ransaka sig själva & sitt beteende.........Det är viktigt att lägga tid på betydande saker som gör att allt fungerar smidigt & teamwork är A & O, man ska inte lägga tid på små bagateller & pekpinne fasoner....skäms på er som inte klarar av ert ansvar gentemot andra

Morgon surr......

Kategori: Allmänt

Tänk vad liten ändå världen är, här sitter jag & är från 2 olika liv/världar & sen går man in på Facebook, då upptäcker man att  vänner från de här olika världarna är vänner med varandra!
Snurrigt men kul att man ser vad liten världen egentligen är..........visserligen bor jag inte 100 mil från födelseorten men än då.....
Lite morgontankar så här, morgontankar är inte helt klara då man ej är riktigt vaken (måste ju skylla på nåt om nån tycker att jag surrar till det ;))

Min okände besökare

Kategori: Allmänt

I morse hade jag ställt min kasse med maten jag skulle ha på jobbet på köksbordet...jag gick ut i hallen för att platta håret lite, då hör jag världens duns från köket & jag ut & kollade när jag var klar....där låg hela kassen på golvet & den stod stadigt på bordet när jag gick därifrån det vet jag till 100%
Nähä nu får jag inte in denna sidan på min blogg heller......man kan ju börja undra.....

Min okände besökare

Kategori: Allmänt

I morse hade jag ställt min kasse med maten jag skulle ha på jobbet på kökjsbordet...jag gick ut i hallen för att platta håret lite, då hör jag världens duns från köket & jag ut o kollade när jag var klar....där låg hela kassen på golvet & den stod stadigt på bordet när jag gick därifrån det vet jag till 100%

Min sista juleskum....

Kategori: Allmänt

Sitter & äter mina sista Juleskum & glor på den där jävla ams sidan & letar jobb som inte finns.......
Paniken kryper fram......tänk om jag är fast här för alltid....

Mr.Helldriver & blåsfisken

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en riktigt händelselös dag, förutom att  en person sagt att jag gjort nåt fel på jobbet, den som påstod att jag gjort fel hade gjort felet själv :) Skönt att jag fick reda på det & kunde reda ut det även om det var en bagatell. Och så har vi ju Mr. Helldriver & blåsfisken (den andra dåren som stissar), blåsfisken fick värsta super rycket & börja sprattla som en sprattelgubbe & tjoa högt när vi skulle hem, jag tror banne mig inte att det finns en enda fungerande cell kvar i den hjärnan.....jag menar det helt ärligt :)

Varför ska man stanna

Kategori: Allmänt

Va fan stannar man kvar här för........det finns ju inga jobb att få ändå, lika bra att dra vidare......

Morgon dravel.....

Kategori: Allmänt

Nättidningen som Blt & Sydöstran kunde ju lika gärna lägga ner.....man kan ju inte läsa dem om man inte är prenumerant, men går man in på Smålandsposten så går den att läsa!
"Denna artikel innehåller plusmaterial var vänlig logga in" ja det är väl dåliga tider för de där båda tidningarna som måste slå ihop sig & köra en & samma nättidning........
Mitt mogonkaffe är iallafall gott & smp går ju att läsa så......jobbannonserna hade inget för mig igår.......bla bla bla
Nähä, måste platta med titantången & packa ner mat & kläder nu klockan går.

Ostbollar & febersjuka

Kategori: Allmänt

En slapp kväll med att trycka ner lite ostbollar, mumsig & jag har ingen ågren (sorry  Ågren) överhuvudtaget, den infann sig inte sen heller. Kollat på Amerika svenskarna på 1:an, de som söker sin släkt/släktforskning, det är ett riktigt bra program tycker jag :) Tur vi åkte till Väggabadet som vi gjorde för nu har jag 2 st febersjuka barn här hemma,  så är det! Hoppas de blir friska fort för på onsdag ska vi fira minsting kusinen som fyller 3 år ♥

En runda till nya badet

Kategori: Allmänt

Jag & barnen tog en runda in till det omgjorda väggabadet i eftermiddags. Oj vad skönt det var i den varma lilla poolen, där hade jag kunnat sitta hela tiden tror jag :)
Men Wilma ville ta märken & Fabian med så vi jagade efter simvacke som hämtade en broschyr till oss, där stod vad man skulle göra för att få de olika simmärkena. Vi njöt verkligen av att vara tillsammans & bada & basta. Jag måste säga att de har iallafall gjort nåt roligare av Väggabadet nu & det var verkligen på tiden!
Nu är man ny äten på Wook & päsig så det lär bli soffan resten av kvällen, myyyysläge så att säga :)
Varmvattenspoolen :D
Ps. jag kunde ju inte springa inne på badet & fota för då hade de säkert haffat mig för förargelseväckande beteende, men denna bilden är ju superb ;)

Min finaste mormor

Kategori: Allmänt

Gött med kaffe & data på morgonen så man hinner vakna innan alla andra kommer upp. Sitter & funderar på gårdagen & önkar att man hade varit med hos mormor på hennes kalas, 81 år & pigg som en nötkärna..... åh vad jag älskar min mormor ♥ Hon är så full av liv & sprudlande, med andra ord världens finaste mormor Astrid :)........Men vi har en rätt förkyld & hes Mr.P här & bilens rör undertill skulle nog rassla av så det måste fixas först.
Nähä......om man skulle fylla på lite mer kaffe & kolla jobbannonser nu.....

Jag......färgstark personlighet

Kategori: Allmänt

Ja, jag vet att jag är en färgstark person som gör avtryck det har jag nog alltid gjort, men snälla ni kunde ni inte ha hittat på nåt bättre om mig än att jag har hållt på med narkotika. Ni kunde väl hittat på en roligare historia om ni ändå måste bry er om vad jag gör & om ni inte kan hålla er till sanningen. Att viss orkar det visar ju mest på ett innehållslöst liv. Men lägg ner att bry er så mycket om mig............jag bryr mig nämligen inte om er :D


ps. Alltid retar man någon när man påstår sig vara färgstark, jantelagen ;)

Tröttnade

Kategori: Allmänt

Tröttnade på luggen i håret & lånade Mr.Ps Italienska kockmössa ;) Naturligtvis laga jag mat, annars hade jag inte sprungit runt med den heller ;)
© only Tima

Hjälpa en osalig ande

Kategori: Allmänt

Fick hjälp av en vän att hjälpa en osalig (osande) ande bort från barnens rum. Rummet har haft en obehaglig lukt. Vi hjälptes åt hon & jag, yra blev vi som tusan....... lukten är borta & det känns behagligt i rummet igen ♥

Halloweenfest =)

Kategori: Allmänt

Idag sitter man här....... resterna av mig efter festen igår, mycket skulle fixas & donas. Hanne kom hit & hjälpte oss att fixa Spöktårta , hon är den som är bra på att baka :)) för skulle jag ha gjort det så hade det nog endast blivit en flytande tårta, men den här blev supergod =P Sedan sminkade hon wilma & mig....riktigt coolt, Wilma blev så stor, riktigt fin i sitt smink & jag blev typ Cleopatra :)) Hon hjälpte till att fixa festlokalen med så att den fick extra piff så att säga, sen var hon tyvärr tvungen att rusa vidare på andra uppdrag ;) synd hon inte kunde vara med på festen men det var nog så roligt att  hon kom & var med innan.
Fina fulingar kom på festen & det blev mycket dans, lekar, mat & mums....rita på duken är ett mycket populärt inslag (för när brukar väl någon be en rita på festduken ;) Vi tyckte det lät som om barnen gillade kalaset för rösterna var höga & glada. Mormor kom så klart & hjälpte till & den hjälpen behöver man hon är en riktig klippa på alla kalsen som vi har haft för barnen.......ja alla som hjälper till är guld värda för utan dem........ingen fest ;)
Fabian var hur nöjd som helst & ett stort tack till alla gästerna som ville komma ♥
© only Tima

Geting nu!!!!!

Kategori: Allmänt

Vill bara tala om för alla getingrädda (som jag då) att en geting varit inne & vänt i mitt tv-rum idag.....Altandörren åkte igen fortare än ögat hann blinka! Fattar de inte att det är den 4 novemeber.......då ska det inte vara getingar ute & flyga heller!
Eftersom jag har fobi för getingar var denna bild ytterst plågsam för mig att ens snegla på :/

Zombie.....häxa

Kategori: Allmänt

Jag är inte ett dugg stursk så här på morgonkvisten.........seg jävla zombie skulle jag nog kunna säga om mig själv för tillfället.......kvällarna likaså iallafall den här veckan. Tror inte kroppen & knoppen gillade omställningen av klockan nåt vidare.
Ikväll tänkte jag förvandla mig till någon form av zombie-häxa....tja ungefär sån som jag är på morgonen då ;), för att smälta in på Halloween festen.....jag får nog sminka lagom så jag inte blir för scary
extra scary detalj får ju bli min tjutande hörapparat ;)

Att jaga andar & planera kalas

Kategori: Allmänt

Ibland blir man lite allvarsam & det är rätt trist faktiskt. Bättre att ha roligt & skoja men antagligen måste man för att lära, skit trist sätt att lära då rå men men.......Roligare var att min goda vän Marita kom på besök & jag mår alltid så bra i hennes närvaro.....hon är lika sprudlande som jag & det smittar av sig så man blir på ett göööör härligt humör.
Känslor om mitt hem här ja.... det finns energier här men de behåller jag helst för mig själv & för den delen så jagade vi bort dem nu eller jagade & jagade....vi hjälpte över till andra sidan.....det känns skönt ♥
Inhandling till kalas sker idag, det sista ska införskaffas till Halloweenkalaset imorgon kväll, Korv + bröd, godis & glass. Snart ska vi pynta med hemskheter & discokula, Storasystern Hanne kommer & ska baka spöktårta (tur för Fabian att ha en sån snäll syster) Lekar är planerade & dräkter införskaffade............Japp nu är vi redo för fest........WHOOHAHAHAHA

Att leva & dö lite grann

Kategori: Allmänt

Ofta, ofta känner jag hur livet sprudlar i mig, denna sköna känsla vill man ska sitta kvar jämt. Det liksom kittlar i en på nåt sätt & den känsla är så skön. Men att behöva göra sånt som jag känner inte passar mig..........då dör en liten bit av mig. Det låter kanske dramatiskt men så är känslan, det jag gör då är att ta ett djupt andetag & lagar mig själv med den sprudlande livsglädjen som jag har ♥
Himla tur att jag oftast får göra saker som jag vill :)

Morgonstunden kom för tidigt

Kategori: Allmänt

Vaknade i vanlig ordning & kör alla morgonbestyr på rutin............det var bara det att det var typ 2 timmar för tidigt så det var bara att krypa till kojs igen. När klockan sen ringde så kom en sömndrucken tanke att "asch det är nog bara som jag inbilliar mig att klockan ringer......" men det var bara vackert att gå upp för den här gången var klocka dax =(

Surskål =P

Kategori: Allmänt

Ikväll blev det surskål á la Irene, mattanten från barnens dagis & från mitt fd jobb ......
Det var sååååå gott & vi har ätit i massor
Surskål:
Fil
socker
Citron
Pepparkakor

Att inte gilla sommartid??

Kategori: Allmänt

Den här veckan har jag fått höra från 2 personer  som inte gillar sommartiden utan gillar vintertiden mer!!!! Nu kan de sova ordentligt & känner sig mer utvilade, de tycker att nu känns det som vanligt igen!!! Men hallå.....jag har aldrig hört den versionen av någon endaste människa sedan vi ändrade till sommartid......Menar de att de går & är trötta & hängiga hela sköna sommaren eller är det att man gör mycket mer/förväntas göra så mycket som tar musten ur dessa människor. Nu kommer mörkret & fler personer blir deppiga men dessa (jag vet inte vad vi ska kalla dem ;)) de piggnar till mitt i mörkret. Tänk att de inte ens vänjer sig under hela sommartidsperioden.....jag har bara en sak att säga....NI ÄR INTE VETTIGA ;)
Jag har för tusan varit medvetslös hela den här veckan sen vi ändrade om tiden, jag vänjer ju mig så småning om iallafall, men tills dess är det trist med att vara medvetslös.....

Morgonstund

Kategori: Allmänt

God morgon........eller god & god......det enda goda är mitt kaffe :)

Född medvetslös

Kategori: Allmänt

En sak har jag funderat rätt mycket över.......varför är just jag den där medvetslösa......varför kan jag inte få vara en sån där med en massa energi både nu & då. Vad är deras hemlighet.....energi kickar får jag rejält ibland & hjälp vad jag älskar det skoningslöst, både avigt & rät. Men jag är nog en av de där som är född medvetslöst trött helt enkelt........& det gillar jag inte alls :(
© Only Tima

Kroppsspråk

Kategori: Allmänt

Jag har faktiskt en förmåga att kunna läsa av människors kroppsspråk.......det har säkert att göra med att jag inte hör så bra, då är man tvungen att förlita sig på att det är okej att gå fram & prata eller ta kontakt. Man kan ju ibland se att det inte är läge för framfart eller så utstrålar vissa "att håll dig borta"! Något som hade varit väldigt intressant så hade det varit attt plugga beteéndevetenskap & kroppsspråk, det får nog bli ett mål här i livet :)

Det okända programmet

Kategori: Allmänt

Det okända är ett riktigt bra program tycker jag & jag önskar att de kunde köra lite mer John Edwards & James van Prahg. Håller på & utvecklar det mediala i min egen lugna takt, riktigt spännande är det & i denna månaden kommer ju Ewa oxå för att hålla storseans i lokalen :) Jag hoppas att alla vill betala med, det känns lite pirrigt att så få har gjort det & jag håller ju i det hela......trodde nog att de skulle vara lite snabbare......men man tänker nog mer på det själv  för jag är ju den som ska betala Ewa & köpa & fixa fika till oss allihop.....  hjälp :/