Mitt i livet!

Här bubblas det om allt mellan himmel & jord =) Jag har copyright på alla mina bilder.

Härligt

Kategori: Allmänt

Oj vad fort en vecka går :) Tankar virvlar & en tacksamhet för alla bekantskaper jag har gjort nyligen.

Vill gärna dela med mig av en vacker låt <3

Vilken tur

Kategori: Allmänt

Efter att mina gamla Phonak apparater lossnat i plaströret i ena inlägget fick jag helt vacker börja använda mina nya Siemens apparter.
Det skapade en viss oro då jag skulle börja nytt jobb en vecka senare. Nya jobbet är på en förskola och som man förstår kan det medföra vissa svårigheter att höra med en felinställd apparat. Men det har faktiskt gått över förväntan, förutom vissa skrapljud. Antar att det är för hög diskants inställd. Här hemma tycker de att jag hör sämre, vi får väl se om det kan åtgärdas på nåt sätt. Men jag vill gärna utannonsera om någon har en Phonak 411 att sälja till mig :D

Påskträd på torget

Kategori: Allmänt

Stockholms besök

Kategori:

Sitter här och väntar på fin besök från Stockholm 
👍

Vår fint 💙

Kategori:

Nu blir det vårfint i stan 

GLAD PÅSK

Kategori: Allmänt

Jag önskar alla en super skön Påsk helg, Kraaam

Schlager skandal!!

Kategori: Allmänt

Man kommer ställa in Schlager festivalen pga att Måns redan har vunnit! Man skriver att alla länder ger Måns 10 eller 12 poäng, så det är ingen mening att köra en tävling på TV! Hur tänkte man där?

Karlshamns skärgård

Kategori: Allmänt

Jag läste att man kommer att göra en konstgjord ö utanför Karlshamn och att man kommer bygga attraktiva boende på ön. Den kommer ligga så att en bro går mellan fastlandet och ön. Där vill jag gärna bo :)